Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Pro’nun resmi tanıtım videosu sızdırıldı

Huawei'in yeni amiral gemisi cihazı Mate 20 Pro'nun resmi tanıtım videosu cihazın tanıtımına sayılı günler kala internette sızdırıldı. Detaylar haberimizde.
Huawei’in 16 Ekim’de tanıtımı gerçekleştirilecek olan yeni amiral gemisi cihazı Mate 20 Pro’nun resmi tanıtım videosu internette sızdırıldı. Bugüne kadar cihazın gerek tasarımı, gerekse teknik özellikleriyle ilgili pek çok sızıntı yapılmıştı. Son ortaya çıkan tanıtım videosu ile de cihazın tasarımı tamamen gözler önüne serilmiş oldu.
 
Cihazın tasarımından biraz söz edecek olursak, kare şeklinde dizilmiş, Leica markalı 3 adet arka kamera sensörüne sahip olan cihaz, bu anlamda oldukça alışılmışın dışında, karakteristik bir tasarım diline sahip. Çentikli bir ekran tasarımına sahip olan cihazda, su damlası olarak tabir edilen, küçük bir çentiğe yer verilmiş.
Sızdırılan tanıtım videosuna dair bir başka önemli detaydan daha söz edecek olursak, videonun altında “Kirin 980 işlemci, 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama” vurgusunun yapıldığı kısa bir metin yer alıyor. Bir başka sızıntıda cihazın 4-6 ve 8 GB’lık üç farklı RAM seçeneğine ve 64-128-256 ve 512 GB’lık 4 farklı depolama alanı seçeneğine sahip olacağını zaten öğrenmiştik. 8 GB’lık RAM ve 512 GB’lık depolama alanına sahip seçenek, muhtemelen cihazın en güçlü ve en pahalı versiyonu olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim