Anlık Bildirim

Huawei Nexus modeli Google'ın ilk 128GB kapasiteli akıllı telefonu olacak

Akıllı telefon pazarında bir dönem 4GB ve 8GB depolama kapasiteleri yeterli görülürken boyutları artan içerikler ve uygulamalar nedeniyle artık 64GB kapasite bile zaman zaman yetersiz olabiliyor. Bu bakımdan bazı cihazlarda 128GB kapasite seçeneğine rastlamaya başladık. 

Google'ın Nexus akıllı telefon programı da bugüne kadar en fazla 64GB dahili depolama kapasitelerine yer veriyordu. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Huawei Nexus akıllı telefonu ile bu çizgi artık 128GB seviyesine yükselecek ve Huawei Nexus programdaki ilk 128GB kapasiteli akıllı telefon olacak. 

Bununla birlikte Huawei Nexus modelinin microSD kart desteğinin olmayabileceği konuşuluyor. Model 32GB/64GB/128GB kapasite seçenekleri ile sunulacak. LG Nexus modelinde ise 16GB ve 32GB artırılamayan kapasite olduğu belirtiliyor. Bu bakımdan tüketicilerin biraz daha Huawei Nexus modeline yönelmesi sağlanacak. 

5.2 inçlik 2K ekran olması beklenen Huawei Nexus modelinde Snapdragon 810 yongaseti, 3GB RAM, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, parmak izi okuyucu, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler olacağı tahmin ediliyor. Her iki model de 29 Eylül'deki etkinlikte resmiyet kazanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim