Anlık Bildirim

Huawei Nova 2 ve Nova 2 Plus resmiyet kazandı

Huawei'nin amiral gemisi P serisini andıran premium orta sınıf akıllı telefonları Nova 2 ve Nova 2 Plus duyuruldu. Çift kameralı yeni modellerin tüm detayları ve fiyat etiketleri haberimizde.
Huawei ve Honor'un resmi lisanslı e-mağazası VMall, Çinli şirketin yeni premium orta sınıf akıllı telefonları Nova 2 ve Nova 2 Plus'ı listeledi. Cihazların, geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürülen Nova ve Nova Plus'ın halefleri olduğunu belirtelim.
Nova 2 ve Nova 2 Plus, çift kamerayla gelirken Honor akıllı telefonlarından çok Huawei'nin amiral gemisi P serisini andırıyorlar. Telefonların arka paneli neredeyse tamamen değiştirilmiş durumda. Sadece arkadaki parmak izi tarayıcısı konumunu koruyor.
Huawei, arka taraftaki anten çizgilerinin tasarımını değiştirirken, Nova 2 ve Nova 2 Plus'da çift lensli bir kamera teknolojisine yer vermiş. Yeni cihazların Aurora Mavi, Çimen Yeşili, Altın, Obsidyen Siyah ve Pembe Altın renk seçenekleri mevcut.

Nova 2 ve Nova 2 Plus satın alınabilir durumda

Nova 2 ve Nova 2 Plus arasında, sadece tasarım açısından değil pek çok yönden benzerlikler var. Örneğin her iki akıllı telefon da P10 amiral gemisinin 8MP kamerasına kıyasla daha yüksek kapasiteli 20MP ön kamerayla geliyor. İki telefon arasındaki farklardan biri de ekran boyutuyla ilgili.
Nova 2, 1080p çözünürlükte 5 inç LPTS LCD ekranla donatılırken, Nova 2 Plus'ın 5.5 inçlik bir ekranı var. Cihazlardaki çift lensli kamera, f/1.8 diyafram açıklığına sahip bir 12MP kamera ve derinlik yakalama özelliği olan optik zoom ve portre modlu ikinci bir 8MP sensörden oluşuyor.

Snapdragon 625 gitti Kirin 659 geldi

Her iki cihazda da ön kısımda 2.5D kavisli cam ve metal gövde var. Nova 2'nin batarya kapasitesi 2.950mAh olarak listelenirken Nova 2 Plus, 3.340mAh'lik bir pilden güç alıyor. Huawei'nin yeni telefonları kutudan Android 7.0 Nougat'la çıkacak. Halihazırda ön siparişleri devam eden cihazların 16 Haziran'dan itibaren Çin'de satışa sunulacağı belirtiliyor.
Telefonlar geçen yılki Snapdragon 625 yonga seti yerine 8 çekirdekli Kirin 659 ile güçlendirilmiş durumdalar. Nova 2, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama birimi ile birlikte 365$ fiyat etiketiyle sunulacak. Aynı RAM kapasitesine sahip 128GB bellekli Nova 2 Plus'ın ise 420$ fiyatla satın alınabileceğini belirtelim. Her iki akıllı telefondaki dahili bellek de microSD kart kullanılarak 128GB'a kadar genişletilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8377 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim