Anlık Bildirim

Huawei, P20 serisinin şimdiye kadar 6 milyondan fazla sattığını açıkladı

CES Asia fuarında bir açıklama yapan Huawei yetkilisi Kevin Ho, bugüne kadar P20 Lite ve P20 Pro varyantları da dahil olmak üzere 6 milyondan fazla P20 satıldığını söyledi.
Huawei geçtiğimiz günlerde, 2018 yılında 200 milyon akıllı telefon satmayı hedeflediğini söylemişti. Şirketin bu duyurusunu Huawei P20 serisinin etkileyici satış rakamlarının ortaya çıkması takip etti. Çinli teknoloji devi bugüne kadar P20 Lite ve P20 Pro varyantları da dahil olmak üzere 6 milyondan fazla P20 satıldığını açıkladı.
Söz konusu rakam, CES Asia fuarında bir konuşma yapan Huawei'nin akıllı telefon ürün grubu başkanı Kevin Ho'dan geldi. Kendisi ayrıca P20 satışlarının 2017 yılındaki Huawei P10'a kıyasla yüzde 81 yüksek olduğunu söyledi. Şüphesiz ki satış rakamları oldukça etkileyici ancak Ho, bunun detaylı bir dökümünü sunmadı. Dolayısıyla müşteriler tarafından en çok hangi modelin tercih edildiğini bilemiyoruz.

6.9 inç ekranlı Mate 20 geliyor

Huawei bu yıl yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye devam edecek. Şirketin üretim hattında 2018'in ikinci yarısında gelmesi beklenen Mate 20 adlı bir başka amiral gemisi bulunuyor. Akıllı telefonla ilgili haberlere bakılırsa Huawei Mate 20 neredeyse 7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim