Anlık Bildirim

Huawei P20'nin üçlü kamerasını açığa çıkaran resmi teaser videoları yayınlandı

Çinli teknoloji devi Huawei'nin 27 Mart tarihinde resmiyet kazandıracağı P20 serisinin neredeyse merak edilecek hiçbir yanı kalmadı. Üç kameralı P20 Pro modelinin resmi teaser videoları yayınlandı.
27 Mart'ta tanıtılması beklenen Huawei P20'nin üçlü kamera sistemini açığa çıkaran resmi teaser videoları yayınlandı. Her iki videoda da telefonun bir fotoğraf makinesi olarak kullanıldığını görüyoruz.
İlk video, Huawei P20'nin daha parlak fotoğraflar sunacağını, ikincisinin ise daha yakından görmenizi sağlayacağını ortaya koymuş durumda. Dolayısıyla üç kamera lensinden biri dijital yakınlaştırma (zoom) için yüksek piksel sayısı sunarken, bir diğeri daha fazla ışık alabilmesi için düşük bir diyafram değerine sahip olacak gibi görünüyor.
Akıllı telefon minimum çerçeve oranı ve uçtan uca uzanan 5.84 inç büyüklüğünde çentikli ekranla gelecek. Huawei P20'nin görünüşe göre P20, P20 Lite ve P20 Pro olmak üzere toplam üç farklı varyantı olacak. Her modelin birbirinden güzel renk seçenekleriyle geleceğini belirtelim.

Fiyat etiketleri de belli oldu

Sızan görüntülere bakılırsa standart P20 Siyah, Mavi ve Pembe-Altın renkte olacak. P20 Lite ise Siyah, Mavi ve Pembe renklerle piyasaya sürülecek. P20 Pro'yu ise tüketiciler Siyah, Mavi ve Alacakaranlık tonlardan birini seçerek satın alabilecekler.
En merak edilen konulardan birisi de yeni akıllı telefonların ne kadara mal olacağı. P20'nin 845 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. P20 Lite 460 dolar fiyat etiketi taşırken üç kameralı P20 Pro modeli ise 1.120 dolara müşterilere sunulacak. Daha fazla bilgiye sahip olmak için 27 Mart tarihine kadar beklememiz gerekiyor.
Huawei P20'nin üçlü kamerasını açığa çıkaran resmi teaser videoları yayınlandı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3725 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim