Anlık Bildirim

Huawei P30 Pro, Sony'nin IMX607 kamera sensörüyle gelebilir

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin bir sonraki P serisi amiral gemisi olan P30 Pro, Sony IMX607 sensörüyle gelen dünyanın ilk akıllı telefonu olabilir. Detaylar haberimizde...
Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 20 Pro birçok pazarda satışa sunulmasına rağmen, şirketin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu ile ilgili söylentiler çoktan çıkmaya başladı bile. Yeni bir söylentiye göre, Huawei P30 Pro, 38 MP Sony IMX607 kamera sensörünü kullanan ilk akıllı telefon olacak.

Düşük ışıkta kaliteli fotoğraf çekimi

Çinli sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıkan söylentilere göre Huawei P30 Pro modelinde kullanılacak olan Sony IMX607 kamera sensörü, MX600 ile benzer bir yaklaşımı benimsiyor. Ancak IMX607, Quad Bayer teknolojisi yerine, yeni bir HDR Kodlama dizisi sunan Dual Bayer'a güveniyor.
Bu teknoloji, kameranın daha fazla ışık yakalamak için beyaz pikselleri kullanması için ek bir siyah beyaz sensöre gerek kalmadan daha iyi keskinlik ve ayrıntı elde etmesine olanak tanıyor. Bunun da gece fotoğraf çekimlerinde daha iyi sonuçlar elde edilmesine olanak sağlayacağı belirtilmiş. Huawei'nin P serisi yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının önümüzdeki Mart ayında piyasaya sürülme ihtimali olacağını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim