Anlık Bildirim

Huawei P9'un kameraları Leica tarafından sağlanıyor

6 Nisan'daki resmi lansmanına az bir süre kala Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonuna dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Model Leica-Huawei ortaklığından ilk sonuçlar taşıyor.
Hatırlanacağı üzere Huawei ve Leica geçtiğimiz şubat ayında mobil fotoğraf sektöründe ortak çalışmalar yapacaklarını duyurmuştu, Huawei P9 modeli bu birlikteliğin ilk meyvesi olabilir. Firmanın yıllık finansal basın toplantısında konuşan Huawei üst düzey yöneticisi Guo Ping; "P9 amiral gemi modelini çok yakın bir zamanda duyuracağız ve bu model Leica ile ortak çalışma sonucunda geliştirildi." şeklindeki sözleriyle bu gelişmeyi resmi olarak duyurmuş oldu.
Bu sırada ise daha önceden de sızdırılan telefonun çift arka kamera tasarımını gösteren yeni bir görsel internete düştü. Öncekilerden ufak bir farklılık içeren yeni görselde kameraların konumlandırıldığı siyah barın sağ tarafında Leica markası dikkat çekiyor. Kameralarla ilgili detayların da görüldüğü görselde f/2.2 diyafram açıklığı ve 27mm eşdeğer odak uzaklığı bilgileri yer alıyor.
Daha önce yaptığı reklam çalışmalarında da kamera konusunda iddialı olacağı beklenen Huawei P9'un bütün detaylarını 4 gün sonra basın etkinliğinde hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim