Anlık Bildirim

Huawei, Samsung'u sollayarak ilk katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Samsung'un uzun süredir katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışmalar yaptığı biliniyordu. Gelen haberlere bakılırsa Huawei dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu üretmeye çok yakın.
Başta Samsung olmak üzere, akıllı telefon pazarındaki birçok firmanın dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için çalıştığını biliyoruz. Her ne kadar Samsung'un bu ilki gerçekleştirmesi muhtemel gibi görünse de Huawei son bir hamle ile Güney Koreli şirketi geçmek istiyor.

Huawei dünyada bir ilki gerçekleştirmeye kararlı

Sektöre yakın isimlere ve endüstri kaynaklarına göre Huawei, şu anda esnek bir ekrana sahip tamamen işlevsel bir katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu üretmek için oldukça fazla bir çaba sarfettiği öne sürülen Çinli Huawei, Samsung'u bitiş çizgisine az bir mesafe kala küçük bir farkla geçmeye hazırlanıyor.
Şimdilik Samsung'un katlanabilir Galaxy akıllı telefonunu 2019 yılının başlarında ve muhtemelen MWC 2019'dan önce piyasaya sürmeye hazırlandığını biliyoruz. Eğer Huawei bir ilki gerçekleştirmek istiyorsa, cihazı 2018'in sonlarına doğru piyasaya sunması gerekiyor. Gelen diğer bir haber ise Huawei'nin de dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu için yüksek bir fiyat belirlediği yönünde. Zira Samsung'un piyasaya süreceği cihazın 1.500 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim