Anlık Bildirim

Huawei, iPhone'dan atılan yeni yıl tweeti için çalışanlarına ceza verdi

Çinli teknoloji devlerinden Huawei, 2019'a girdiğimiz anlarda Twitter üzerinden bir kutlama mesajy yayınladı. Ancak bu tweetin iPhone'dan atılması şirketteki iki kişinin cezalandırılmasına yol açtı.
Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Huawei bu kez ilginç bir konuyla haberlerimize konu oldu. Yeni yıla girdiğimiz saatlerde şirketin resmi Twitter hesabından yayınlanan bir kutlama mesajı şirket içinde bir ufak çapta bir kriz yaşanmasını tetikledi.

İki çalışana ceza verildi

Huawei resmi Twitter hesabından, yeni yıla girdiğimiz saatlerde "Hepinize mutlu 2019'lar..." diye başlayan bir tweet paylaştı. Buraya kadar her şey normal ancak sorun ise bu tweetin bir iPhone'dan atılmış olması. Bu durum da tweetin sağ alt kısmında yazan "via Twitter for iPhone" ibaresinden kolayca anlaşılabiliyordu.
Şirket yönetimi yaşanan bu durum sonrasında bir açıklama yaptı ve bu durumun şirket imajını zedelediğini açıkladı. Yaşanan bu olayın sosyal medya şirketinden kaynaklandığını açıklayan Huawei, pazarlama departmanında görev yapan iki çalışanına da 700 dolarlık para cezası verdi ve rütbelerini düşürdü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim