Anlık Bildirim

Huawei’in ilk katlanabilir akıllı telefonu 5G desteği ile geliyor

Huawei’nin Başkanı Ken Hu, World Economic Forum’da yaptığı konuşmada Huawei'nin yakın gelecekte piyasaya süreceği ilk katlanabilir telefonun 5G teknolojisine de sahip olacağını açıkladı.
Huawei’in ilk katlanabilir akıllı telefonu 5G desteği ile geliyor
 
Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi Huawei, gelecek yıl ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürerek bu alanda öncül şirketlerden biri olabilmenin mücadelesini veriyor. Bu yılın sonunda ilk katlanabilir telefonunu piyasaya süreceğini duyuran Samsung ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Huawei, 5G teknolojisinde ise Samsung’u geride bırakacak gibi gözüküyor.
Huawei’nin Başkanı Ken Hu, World Economic Forum (Dünya Ekonomik Forumu)’da yaptığı konuşmada yakın gelecekte piyasaya sürecekleri ilk katlanabilir akıllı telefonlarının 5G teknolojisini destekleyeceğini açıkladı.
Katlanabilir akıllı telefonlar ve 5G, 2019’un en heyecanla beklenen mobil teknolojileri arasında yer alıyor. Bu anlamda Huawei, bu iki teknolojiyi tek bir cihazda toplayarak oldukça fazla sükse yaratacak gibi gözüküyor. Samsung cephesinde ise 5G teknolojisini görmek için henüz biraz vakte ihtiyacımız var. Zira çok büyük ihtimalle Samsung’un 5G teknolojisine sahip ilk cihazı bu senenin sonunda piyasaya süreceği Galaxy F değil, Galaxy S10+ olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim