Anlık Bildirim

Huawei mobil teknolojilerin geleceğini rakipleri önünde anlatacak

Yapay Zeka başta olmak üzere mobil dünyaya yön verecek alanlarda ciddi yatırımları olan Huawei, rakiplerinin de katıldığı CES kapsamında açılış konuşmasını üstlenecek ve geleceği anlatacak.
<
Huawei mobil teknolojilerin geleceğini rakipleri önünde anlatacak
 
Güncel satış rakamlarına göre dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, gelecek vizyonu ve rekabet iddiasını tüm rakiplerinin gözü önünde anlatacak. 9-12 Ocak tarihlerinde Las Vegas'da düzenlenecek olan CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı'nın açılışı konuşmasını Huawei'in başarılı yöneticisi Richard Yu yapacak. Şirket çatısı altında 2003 yılında kurulan Tüketici İş Grubu'nun tepe yöneticisi olan Yu, Huawei'in yükselişinde anahtar öneme sahip.
CES Fuarı'nın yapımcısı olan CTA'in başkanı Gary Shapiro, Richard Yu için "mobil dünyanın geleceğini şekillendiren endüstri vizyoneri" diyor. Kirin 970 ile birlikte mobil işlemcilerinde yapak zeka motoru kullanmaya başlayan ve bu konudaki yatırımları devam eden Huawei, CES kapsamında 2018'in en popüler temaları olan yapay zeka, akıllı cihazlar ve nesnelerin internetini anlatacak.
Merak edilen konulardan biri de, açılış konuşmasına bağlı olarak Huawei'in yeni bir akıllı telefon lanse edip etmeyeceği. Geçtiğimiz yıl CES kapsamında Honor 6X modelini duyuran Huawei'in en azından amiral gemisi sınıfı bir cihaz tanıtması beklenmiyor. Evet bir sonraki P ve Mate serisini şekillendiren vizyonu izleyeceğiz ancak bitmiş ürünleri daha sonra göreceğiz. Richard Yu'nun konuşması, fuarın başlangıç günü olan 9 Ocak'ta Venetian Palazzo otelinde olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim