Anlık Bildirim

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in ilk görüntüsü yayınlandı

Samsung'un ardından bir başka dev marka katlanabilir telefonunu sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Huawei'nin 24 Şubat'ta tanıtacağı katlanabilir ekranlı telefonun ilk görüntüsü yayınlandı.
Mobil sektöre yönelik sızıntılarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Ishan Agarwal (@ishanagarwal), Huawei’nin yakında tanıtacağı katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun ilk görüntüsünü paylaştı.
Çinli teknoloji devinin katlanabilir telefonu Mate X adıyla piyasaya sürülecek. Yayınlanan fotoğraf önümüzdeki hafta Mobil Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapacak Barcelona’daki konferans salonlarından biri için pano hazırlayan işçileri gösteriyor.

24 Şubat'ta tanıtılacak

Posterdeki telefon Samsung'un kısa süre önce duyurusunu yaptığı Galaxy Fold'dan çok daha fütüristik görünüyor. Mate X'in 5G teknolojisine sahip olacağını biliyoruz. Bunun dışında cihazla ilgili çok fazla bilgi yok.
Huawei, Mate X’i 24 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtacak. Yani akıllı telefonla tanışmak için önümüzde sadece iki gün kaldı. Samsung'un katlanabilir telefonunun başlangıç fiyatı 1.980 dolar olarak açıklanmıştı. Bakalım Huawei karşımıza nasıl bir fiyat etiketi ile çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18840 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim