Anlık Bildirim

Huawei'den Moto G'ye rakip $180'lık SnapTo

Huawei'den Moto G'ye rakip $180'lık SnapTo
 
Motorola ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı modeli Moto G ile oldukça ses getirmişti ve bazı firmaların giriş seviyesine de yönelmesine neden olmuştu. Bu seviyede bir rakip model de Huawei'den geldi. Huawei bugün sessiz sedasız bir şekilde Amerika'da SnapTo isimli giriş seviyesi modelini ön siparişle satışa sundu.
Huawei'den Moto G'ye rakip $180'lık SnapTo
 
Oldukça sade yapıda olan ve 5 inç LCD ekranında 720p çözünürlük sunan modelde Moto G'de de gördüğümüz Qualcomm'un Snapdragon 400 yongaseti yer alıyor. Bu yongasetinin detaylarına baktığımızda ise işlemci tarafında dört çekirdekli 1.2GHz hızda Cortex-A7 çekirdeklerini, grafik tarafında ise Adreno 305 grafik birimini görüyoruz. Bunların yanında 1GB RAM'e ve 8GB arttırılabilir hafızaya sahip olan modelde aynı zamanda LTE desteği de bulunuyor. Kamera tarafında arka tarafta 5MP ön yüzde 2MP kameraların yer aldığı modelin bataryası ise 2200mAh güçe sahip. Cihazın yazılım tarafında sie Android 4.4 KitKat üzerine kurulu Emotion v.2.3 arayüzü yer alıyor.
Huawei'den Moto G'ye rakip $180'lık SnapTo
 
Siyah ve beyaz olarak iki renk seçeneğine sahip model $179.99 fiyattan 9 Nisan teslimat tarihi ile satılıyor. Şu an için sadece Amerika'da satılan telefonun diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise şu anda belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2570 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, huawei ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim