Anlık Bildirim

Huawei'in 2018'de çıkaracağı ürünleri gösteren yol haritası sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Huawei'in önümüzdeki yıl piyasaya süreceği ürünleri gösteren bir sunum dosyası sızdırıldı. İşte şirketin 2018'de çıkarmayı planladığı akıllı telefonlar ve diğer elektronik ürünler
Huawei şu anda en son amiral gemisi akıllı telefonu olması beklenen P11 üzerinde çalışıyor ancak kısa süre önceki bir sızıntı şirketin 2018 yol haritasını ortaya çıkardı. Sızdırılan yol haritası, Huawei'in önümüzdeki yıl piyasaya süreceği yeni akıllı telefonlar, giyilebilir ürünler, kablosuz yönlendirici ve 360 derecelik kamera hakkında bilgi veriyor.
Gadgety tarafından ele geçirilen sunum, şirketin 2018'in ilk çeyreğinde Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite modellerini daha fazla pazara getireceğini ortaya koymuş durumda. Yani artık Mate 10 serisi daha fazla ülkede satın alınabilecek. İlgiçtir ki şirket aynı dönemde Maya ve Salina kod adlarına sahip iki yeni akıllı telefon daha çıkaracak.
Ayrıca, aynı çeyrekte şirketin piyasaya Honor markası altında yeni bir akıllı telefon süreceğini görüyoruz. Yakında çıkacak cihazla ilgili hiçbir detay bilinmezken, sunumda Honor 1 olarak yer aldığını görüyoruz. Birinci çeyrekte Huawei Scale, Huawei A2 Band, Huawei 360 derecelik kamera ve kablosuz yönlendirici olduğu söylenen Huawei B618 ürünleri de tüketicilere sunulacak.

Üç adet P serisi telefon geliyor: P, P Plus ve P Lite

2018 yılının 2. çeyreğine gelindiğinde Huawei muhtemelen Mobile Dünya Kongresi (MWC) 2018'de tanıtılacağı P11 serisini sahneye çıkaracak. Bu cihazların standart P, P Plus, P Lite şeklinde geleceğini görüyoruz. Şirket ayrıca aynı çeyrekte Honor 2 numaralı bir akıllı telefon çıkaracak. Son olarak ise Huawei B525 olarak adlandırılan bir başka kablosuz yönlendirici raflardaki yerini alacak.
2018'in 3. çeyreğinde Honor 3 olarak tanımlanan yeni bir akıllı telefon çıkacağını, 2018'in 4. çeyreğinde ise Huawei'in Mate Pro ve Mate Lite olmak üzere yeni nesil Mate serisini lanse edeceğini göreceğiz. Şirket bu çeyrekte yine Honor markalı bir başka akıllı telefon çıkaracak. Sızdırılan yol haritasını doğrulamak şu an için mümkün değil. Ancak eğer doğruysa Huawei'nin 2018 yılı için kesinlikle iyi bir ürün yelpazesine sahip olacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim