Anlık Bildirim

Samsung’un yıllardır değişmeyen geleneği Active akıllı telefonlar bu yıl da ABD’ye özel olarak piyasaya sürülüyor. Firma kablosuz şarj uyumluluk sertifikasını aldı ve cihazın ilk görüntüsü de ortaya çıktı.

Gelenek oldu

Samsung Galaxy S8 Active alıştığımız üzere dayanıklı bir entegre arka kapak ile geliyor. Bu da onu orijinal modelden biraz daha kalın bir yapıya büründürüyor. Ayrıca görünüşü de biraz kalınlaşıyor.

Donanım açısından orijinal model ile genelde pek fark olmuyor. Sadece batarya kapasitesi değişiyor ki geçen yıl Galaxy S7 Active modelinde 4000mAh kapasiteye yer verilmişti. Bu yıl da benzer bir kapasite karşımıza çıkabilir.

En büyük fark ise tasarımda ortaya çıkıyor zira dayanıklılık açısından kavisli ekran bu seriye pek uygun değil. Bu bakımdan firma düz ekranı tercih ediyor. Galaxy S8 Active belki de bu yılın tek düz ekranlı Samsung amiral gemisi olma özelliğine sahip olacak. Ayrıca yine aynı nedenden ötürü ekran çerçeveleri de biraz kalınlaşıyor.

Normalde Galaxy S8 serisi IP68 sertifikası ile 1.5 metreye kadar su altında 30 dakika dayanabiliyor. Giriş seviyesinde dayanıklılık arayanlar için bu sertifika yeterli ancak düşmelere veya darbelere karşı askeri standartlarda dayanıklılık arayan profesyoneller için durum farklılaşıyor. İşte Galaxy S8 Active modeli bunu sağlayabiliyor.

Galaxy S8 Active her zaman olduğu gibi ABD’li AT&T operatörüne özel olarak satışa çıkacak. Gerekli sertifikalar alındığı için Galaxy S8 Active modelinin yaz bitmeden piyasada olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7062 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 active ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim