Anlık Bildirim

Karşınızda Samsung'un en büyük ekranlı akıllı telefonu : Galaxy Mega 6.3

Karşınızda Samsung'un en büyük ekranlı akıllı telefonu : Galaxy Mega 6.3

Samsung'un bugün resmiyet kazandırdığı Galaxy Mega serisinde amiral gemi sayılabilecek model Galaxy Mega 6.3 olarak belirlenmiş. 6.3 inçlik bir ekrana sahip olan model ayrıca Samsung akıllı telefonları içerisinde en büyük ekrana sahip model olmakla da dikkat çekiyor.

GT-I9200 numaralı Galaxy Mega 6.3 modelinde 720p çözünürlüğe yer veriliyor. Model LTE ağlarına destek sunmasıyla da dikkat çekiyor. 

Modelde 1.7GHz saat hızında çalışan Cortex-A15 tabanlı çift çekirdekli Exynos 5250 işlemcisi yer alıyor. Samsung'un bu işlemciyi kullandığı ilk akıllı telefon modeli Galaxy Mega 6.3 olacak. Daha önce Nexus 10 tablet modelinde bu işlemciyi görmüştük. Grafik birimi ise Mali-T604
Önceki modeldeki gibi yine 1.5GB RAM miktarı mevcut. Görüntülü görüşme için 1.9MP çözünürlükte bir kamera ön tarafta, anı yakalamak için ise HDR destekli 8MP çözünürlükte ana kamera arka tarafta yerini almış. 

8GB/16GB olarak sunulan depolama seçenekleri, 64GB'a kadar microSD desteği ile geliyor.  Android 4.2 işletim sistemi, 3200mAh batarya, Bluetooth 4.0, WiFi, WiFi Direct, NFC, GPS+GLONASS, 100Mbps'e kadar LTE, 21Mpbs'e kadar HSPA+ desteği şekllinde özellikler mevcut. Modelin kalınlığı 8mm iken ağırlık ise 199gr seviyesinde. WiFi yongası 802.11ac standardına da destek sunuyor.

Modelde, iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilen MultiWindow, S Translator çevirmen, fotorğaflardan güne göre albüm oluşturabilen Story Album, ekran üzerinde video oynatabilen Pop Up Play, ekrana dokunmadan parmağınızı yaklaştırarak işlemler gerçekleştirebildiğiniz Air View ve S Voice 2 uygulamalarını ön yüklü olarak sunuluyor. Kızılötesi üzerinden televizyon gibi harici sistemleri kontrol edebileceğiniz WatchON özelliği de bulunuyor.

Mayıs ayında Avrupa 'da satışa çıkacak modelin fiyatı henüz belli değil. Ancak Almanya'da model 699 Avro'dan ön siparişe başlamış durumda. Bu bakımdan fiyat olarak da oldukça yukarıda seyrettiğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23461 kez okundu.
100 kişi, toplam 118 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim