Anlık Bildirim

Kingston’dan oyuncu hafıza kartları

Nintendo Switch konsolu için uyumlu bir hafıza kartı arıyorsanız Kingston HyperX oyuncu odaklı hafıza kartları size göre. Yeni kartlar yüksek veri transfer hızlarına sahip.

Oyuncu donanımlarına olan büyük ilgi pek çok farklı segmentin bu tanımlamaya girmesini sağladı. Oyuncu güç kaynağı, oyuncu odaklı akıllı telefon derken şimdi de oyuncu hafıza kartları piyasaya çıkıyor.

Yüksek hızlar

Kingston’ın HyperX markasının piyasaya sürdüğü yeni oyuncu odaklı hafıza kartları yüksek veri transfer hızlarıyla gecikmeleri en aza indirmeyi amaçlıyor. UHS-1, CL10, Speed Class (U3) hız standartları yanında uygulamaların hızlı açılışına uygun A1 standardı da mevcut.

Yeni hafıza kartlarının 100MB/s okuma ve 80MB/s yazma hızlarına erişebildiği ifade ediliyor. Böylece Nintendo Switch konsolunun SD kartlar için koyduğu hız uyumluluğu yakalanmış oluyor. Diğer taraftan microSD kartlar da Android telefonlar için en iyi alternatif haline geliyor.

Kingston HyperX hafıza kartları 64GB/128GB/256GB depolama seçenekleri ile piyasaya sürüldü. Fiyatlar ise 50$-129$-199$ arasında değişiyor. Satışlar şimdilik ABD ve Kanada’da başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim