Anlık Bildirim

Koreli operatör LG G7’nin ne zaman çıkacağını açıkladı

Güney Kore'nin önde gelen operatör firmalarında çalışan bir yetkili, LG G7'nin ne zaman satışa sunulacağını açıkladı. LG'nin yeni amiral gemisi geçtiğimiz yıla göre rötar yapacak.

Koreli operatör LG G7’nin ne zaman çıkacağını açıkladı Tam Boyutta Gör

LG’nin amiral gemisi serisi LG G serisinin devamı olacak ancak söylentilere göre LG G7 olarak adlandırılmayacak telefonun çıkış tarihini Güney Koreli bir operatör firması açıkladı.

Koreli haber kaynaklarından ET News’e açıklamalarda bulunan, ülkenin en popüler üç operatöründen SK Telecom, KT ve LG Uplus’ta çalışan bir yetkili “LG G7’yinin üretimi Mart ayında başlayacak. Piyasaya Nisan ayında çıkacağı konusunda LG ile anlaştık” dedi.

LG G7 ne zaman çıkacak?

Başka bir kaynak ise Güney Kore’de satışların 20 Nisan’da başlayacağını ve birkaç hafta sonra Avrupa ile Amerika’da kullanıcılar ile buluşacağını iddia etti.

Eğer iddialar doğru ise LG’nin takviminde bir aylık bir gecikme yaşanacak. LG G6, Şubat ayında MWC’de tanıtılmış, 10 Martta Kore pazarına girmiş ve ayın sonunda küresel satışlarına başlanmıştı.

Aralık ayında LG yöneticileri değişti. LG G7, LG Mobile’ın yeni başkanı Hwang Jeong-hwan  ve teknolojiden sorumlu başkan Dr. Park Il-Pyung’un ilk amiral gemisi telefonu olacak. Aralık ayında göreve geldiklerini düşünürsek yeni amiral gemisi üzerinde pek etkilerinin olmadığını tahmin ediyoruz.

İsminin ne olacağını bilmediğimiz yeni LG amiral gemisi Snapdragon 845’ten güç alacak. Iris tarama ve OLED ekranın yer alacağı tahmin ediliyor. LG G6’yı ve önceki telefonların kronik sorunlarını göz ardı edersek LG G serisi telefonlar teknoloji dünyasına yenilikler katmayı başarmıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10473 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g7 ne zaman çıkacak, lg g7 çıkış tarihi ve
3 etiket daha lg g7 lg Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim