Anlık Bildirim

Küçük ekranlı iPhone SE’nin müşteri kitlesi hazır mı?

Apple’ın bugün tanıtması beklenen 4inç ekranlı iPhone modeli büyük ekranlı cihazların böylesine popüler olduğu bir ortamda ilgi görebilecek mi? Rakamlar müşteri kitlesinin hazır olduğuna işaret ediyor

Küçük ekranlı iPhone SE’nin müşteri kitlesi hazır mı? Tam Boyutta Gör

iPhone 6 ile Apple’ın 4.7 ve 5.5inç büyüklüğünde ekrana sahip iPhone’ları satışa sunması çok ciddi bir kısım kullanıcıyı mutlu etmenin ve Android cephesinden bir çok kullanıcıyı çekmenin yanı sıra hatırı sayılır bir kitleyi de üzmüştü. Bu durum iPhone 5s satışlarının halen devam etmesinin de bir göstergesi aynı zamanda.

Apple’ın bu odakta bir karar almasının altında sadece fiyat anlamında hesaplı bir cihazı satışa sunmaktan daha farklı bir strateji de yatıyor olabilir. Veri analizi şirketlerinden paylaşılan bilgilere göre bugün aktif bir şekilde kullanımda olan iPhone’ların %36,67’si 4inç ekrana sahip. Bu cihazlar iPhone 5s %18.85, iPhone 5c %4.98, iPhone 5 %7.84 şeklinde dağılmış durumda. 3.5inç ekranlı modellerden iPhone 4s’in oranı %3.86, iPhone 4’ün oranı ise %1.51.

Apple iPhone SE ile aslında ilk defa iPhone 6’dan sonra küçük ekranlı bir cihazı tanıtacak. Haliyle tasarımdan cihazın kalınlığına kadar bir çok husus büyük merak konusu. %35’lik kitleyi potansiyel müşteri olarak görmek yanlış ancak 2014 yılında büyüyen iPhone’lar nedeniyle 5’ten veya 5s’ten vazgeçmeyen kullanıcıların sayısı da pek az değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5132 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim