Anlık Bildirim

Kullanıcılar Samsung Galaxy Note 7'den vazgeçemiyor

Bir akıllı telefon ne kadar çekici olabilir? Kullanıcılar ciddi risklere rağmen ne kadar talep gösterebilir? Haberimize konu olan Note 7 tüm bu soruların cevabı niteliğinde...
Bir akıllı telefon kulanıcılar için ne kadar vazgeçilmez olabilir? Veya iki defa toplanma kararı verilen ve kullanıcıların istediği modelle değişim yapabildiği bir telefon bunca olaya rağmen ne kadar popüler olabilir? Cevabı sanırım ki Galaxy Note 7 veriyor.

Samsung Galaxy Note 7

 Kıvılcım ve hayaller... İkisini de Note 7'de görmüştük. Bir tarafta firmanın göz bebeği, diğer tarafta evi, arabası yanan kullanıcılar... Şüphesiz ki Samsung Galaxy Note 7'de büyük bir başlangıç yaptı ve akıllı telefon dünyasında en tepeye oynadı. Sorunlara rağmen rekor kıran satışları, firmanın geri çağırmasına rağmen vermek istemeyen kullanıcıları daha önce yazmıştık. Şimdi ise ilginç bir istatistik haberimize konu oluyor.
 Samsung Galaxy Note 7'nin kullanım oranı güncel üst seviye telefonlarla hala yarışır ve hatta bazılarının kullanım oranını katlayacak seviyede. Yukarıdaki grafikte de görebileceğiniz üzere geri çağırmalar ile birlikte hızla pazar payı azalan Galaxy Note 7'nin kullanım oranı %0.4 seviyesinde gidiyor. 
Bu oranı açıklamak gerekirse LG'nin yeni V20 modelinin, OnePlus 3T'nin ve Sprint için üretilen HTC Bolt modelinin toplam kullanım oranından fazla. Kasım ayında Xperia XZ'nin öne geçmesiyle birlikte liderlik koltuğundan inen Note 7'nin Samsung'a maliyeti ise 5 Milyar $ civarında olduğu tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3887 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note 7, Samsung ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim