Anlık Bildirim

Kullanıcılar şikayetçi! Huawei Mate 20 Pro’nun ekranı yeşile dönüyor

Huawei, Mate 20 Pro piyasaya sürüleli henüz 1 ay bile geçmemiş olsa da cihaz son günlerde oldukça can sıkıcı bir konu ile gündemde. Mate 20 Pro'ların ekranı yeşile dönüşüyor.
Kullanıcılar şikayetçi! Huawei Mate 20 Pro’nun ekranı yeşile dönüyor
 
Huawei, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi cihazı Mate 20 Pro’nun tanıtımını gerçekleştirmişti.  Mate 20 Pro piyasaya sürüleli daha 1 ay bile geçmemiş olsa da cihaz, son günlerde can sıkıcı bir konu ile gündemde. Ekseriyeti Avrupa’dan olmak üzere pek çok Mate 20 Pro kullanıcısı ekranlarında dev yeşil lekelerin oluşması konusunda şikayetçi.
Sorunun kaynağı henüz bilinmiyor ancak Mate 20 Pro’da kullanılan 6.39 inç genişliğindeki Quad HD+ çözünürlüklü kavisli AMOLED ekranlar LG ve BOE firmalarından tedarik ediliyor ve pek çok kişi sorunun LG’den tedarik edilen ekranlarda olduğunu düşünüyor.
Kullanıcılar şikayetçi! Huawei Mate 20 Pro’nun ekranı yeşile dönüyor
 
Şimdilik, konuyla ilgili tek yarı resmi açıklama Huawei'nin Birleşik Krallık topluluk forum yöneticisinden geldi. Ayrıca Huawei Finlandiya da hali hazırda bir değişim kampanyası başlatmış durumda. Huawei Finlandiya’nın yetkililerinden gelen açıklamalara göre kullanıcılar ekranlarında yeşil lekelerin oluşması durumunda koşulsuz şartsız cihazlarını yenisiyle değiştirebilecekler.
Ayrıca bir Mate 20 Pro sahibi, Huawei UK topluluk forumunda ülkesindeki destek şubesini ziyaret ettiğini, orada çalışan yetkililerle konuştuğunu ve hiçbir zorluk yaşamadan cihazını değiştirebildiğini belirten bir gönderi paylaştı. Gönderiyi paylaşan kullanıcının anlatımına göre, yetkililer eğer cihazın onarımı teklif edilirse kullanıcıların bunu reddetmelerini ve yeni bir Mate 20 Pro talep etmelerini tavsiye etmiş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43768 kez okundu.
49 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei mate 20 pro ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim