Anlık Bildirim

LG, Apple'ın ikinci OLED ekran tedarikçisi oldu

Apple ile LG Display arasında imzalanan anlaşma ile iPhone'larda kullanılacak OLED ekranların ikinci tedarikçisi de netleşmiş oldu. Cupertinolu teknoloji devinin eli artık Samsung'a karşı daha güçlü.
LG Display, artık iPhone'lar için OLED ekran paneli tedarik edecek ikinci üretici konumunda. Bu hamle Apple'ın en büyük rakibi Samsung'a olan bağımlılığını azaltabilmesi için büyük önem taşıyordu.
Kore Times Perşembe günü Apple ile LG’nin ekran birimi arasında bir sözleşme imzaladığını öğrendi. Anlaşmaya göre LG'nin ilk etapta Apple'a üç ila beş milyon adet OLED ekran tedarik etmesi gerekecek.
Kore Times'a konuşan bir endüstri kaynağı “Başlangıçta Apple, LG Display'den 3 milyon ile 5 milyon arasında OLED ekran alacak. LG, üretim kapasitesini artırmayı planlıyor” dedi.

Katlanabilir iPhone geliyor

Söz konusu kaynak LG'nin OLED panellerinin, Apple'ın önümüzdeki sonbaharda çıkaracağı yeni nesil iPhone'larda kullanılabileceğini de ima etmiş olabilir. Bununla birlikte, LG’nin panelleri muhtemelen 2019’da piyasaya sürülecek telefonlarda kullanılacak.
Apple'ın gelişmiş özelliklere sahip yeni iPhone'lar çıkarmaya çalıştığını belirten kaynak, şirketin birkaç yıl sonra piyasaya sürülecek katlanabilir iPhone geliştirmeye çalıştığını da sözlerine ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim