Anlık Bildirim

LG G6 Plus ve G6 Pro yolda

Yayınlanan yeni bir rapor, LG G6'ya iki yeni varyant geleceğini iddia ediyor. Kore kaynaklı haberlere göre LG G6 Plus ve G6 Pro modelleri Haziran ayı sonunda piyasada olacak.
LG, bu yılın başlarında G6'yı duyurdu ancak şirketin farklı varyantlar üzerinde çalıştığını iddia eden birçok söylenti var. Yeni bir rapor, LG'nin G6 Plus ve G6 Pro'yu duyurmaya hazırlandığını ortaya koyuyor.
Gelen haberlere göre Haziran ay sonunda piyasaya sürülmesi beklenen iki telefon da önceki modele ciddi bir yükseltme olarak gelmeyecek. Bu da Qualcomm'un Snapdragon 835 platformunu çalıştırmayacaklarını ve G6 gibi Snapdragon 821 yonga setiyle donatılacakları anlamına geliyor.
G6 Plus, görünüşe göre standart G6'nın sahip olmadığı 128GB dahili depolama ve kablosuz şarj özellikleriyle gelecek. G6 Pro'nun ise 32GB'lık bir depolama alanına sahip olacağı söyleniyor.

Yeni modellerin fiyatı 700$'dan başlayacak

İki LG G6 varyantı arasındaki en büyük fark fiyatları olacak. G6 Plus'ın 890$ fiyatla satılacağı belirtilirken, G6 Pro modeli 700$ civarında bir etiket taşıyacak. Serideki standart model olan G6 şu anda Kore'de yaklaşık 800$ karşılığında satılıyor. Cihazın 32GB'lık Türkiye fiyatı ise 2.900 TL seviyelerinde.
LG, Kore'den gelen raporu doğrulamış durumda. Şirketin uluslararası iletişim direktörü Ken Hong konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Henüz duyurumadığımız şeyleri onaylayamayız veya reddedemeyiz ancak şunu söyleyebilirim ki, sunduğumuz ürünleri, farklı özellikler isteyen müşteriler için daha fazla seçenek içerecek şekilde genişletmek istiyoruz" dedi.
Kısacası LG, G6 Pro veya G6 Plus'ın piyasaya çıkacağını özellikle belirtmese de açık kapı bırakmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5017 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim