Anlık Bildirim

LG G6 için Android Oreo güncellemesi yaz aylarında

LG G6 amiral gemisi için Android 8.0 Oreo güncellemesini bekleyen kullanıcılar biraz hayal kırıklığına uğrayabilir. Güncelleme yaz aylarına kadar sarkacak gibi görünüyor.

Akıllı telefon üreticilerinin Android 8.0 güncellemesini hızlandırmak için çalışmaları sürüyor. Pek çok üretici amiral gemileri için güncellemeyi başlattı veya başlatmak üzere. LG de kendi modelleri için çalışıyor.

LG G6 için Android Oreo güncellemesi ne zaman?

Firmanın son amiral gemi modeli LG V30 kısa süre önce Güney Kore’de Android 8.0 güncellemesini almaya başlamıştı ve bahar aylarına kadar da tamamlanması bekleniyor. LG G6 ise henüz bekleme modunda.

LG İtalya tarafından yapılan açıklamaya göre G6 amiral gemisi için güncellemenin Avrupa’ya ulaşması yaz aylarını bulacak. Bu da en erken Mayıs aylarında global çapta güncellemenin başlayacağı ve Avrupa’ya da yaz aylarında ulaşacağını gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl sonlarında LG’nin G6 için Android 8.0 testlerine başladığı gündeme gelmiş ve yılın ilk aylarında güncellemenin verilebileceği tahmin edilmişti. Anlaşılan testler beklenenden uzun sürdü ve bir süre daha geçmesi gerekiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim