Anlık Bildirim

LG G6’da batarya ısınma sorunu olmayacak

Bu yıla G6 amiral gemisi ile başlayacak olan LG, bileşenler konusunda oldukça hassas. Firma herhangi bir problem yaşanmaması için ince eleyip sık dokuyor ve çok zorlu koşullarda testler yapıyor.

Geçen yıl Galaxy Note 7 amiral gemi modelinin başına gelen talihsiz olaylar zinciri, diğer üreticileri de agresif tedbirler almaya zorluyor. Henüz Galaxy Note 7 için resmi bir açıklama gelmedi ancak üreticiler hata yapmak istemiyor. LG de G6 amiral gemisi için oldukça hassas.

Batarya Çok Önemli

Firma yaptığı açıklamada bataryanın aşırı ısınma yaşamaması için özel bir soğutma sistemi kullanacaklarını belirtti. Kasa içerisine bakır ısı boruları yerleştiren firma bu sayede 65 dereceye kadar çıkan sıcaklıklarda bataryanın kesinlikle ısınmadığını ifade ediyor. Ayrıca cihazın bileşenleri de birbirinden belirli bir mesafede konumlanıyor. Yapılan testlerde kriter sıcaklık standardın yüzde 15 üzerine çıkarılmış ve başarı elde edilmiş.

Geçen yıl rakibinin yaşadığı problemleri yaşamak istemeyen LG ince eleyip sık dokuyor ve sürekli batarya güvenliğine vurgu yapıyor. Elbette Galaxy S8 için LG Chem iştirakinin batarya tedarik edeceği bir süredir gündemde. LG bu açıdan da tüketici ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Geçen yıl ki modüler yapıyı terk edecek olan LG G6 böylece maliyetleri biraz daha aşağıya çekebilecek. Firmanın yüzde 15-20 arasında nihai fiyatta azaltım yapabileceği konuşuluyor.

Diğer taraftan farklı özelliklerle firmanın ilgi toplama planları var. Snapdragon 835 yonga seti ve 6GB RAM yanında çift arka kamera, 1440x2880 çözünürlüğünde çok ince kenarlara sahip 5.5 inçlik ekran, gelişmiş ses teknolojisi, manuel video ayarları bunlar arasında. Modelin MWC 2017 fuarında tanıtılarak 10 Mart itibariyle de satışa sunulması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8259 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim