Anlık Bildirim

LG G6′nın net tasarım görüntüleri ortaya çıktı

LG’nin 2017 yılında piyasaya sürmesi düşünülen yeni amiral gemisi G6 modelinin tasarım görüntüleri sızdırıldı. Yayınlanan videoya göre telefonun kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı ifade ediliyor.
LG akıllı telefon ailesinin yeni üyesi G6 modeline dair farklı bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce teknik çizimleri ortaya çıkan cihazın şimdi de merak edilen tasarımı net şekilde gözler önüne serildi. Öyle ki OnLeaks ve GearIndia tarafından yayınlanan son videonun orijinal render görüntüleri olduğu ifade ediliyor.
Ana hatlarıyla bir önceki G5 modeliyle büyük benzerlik gösteren G6'da USB-C bağlantısı yer alırken, hoparlörün ise alt bölüme konumlandırılması dikkatlerden kaçmıyor. Diğer taraftan G5'in çıkarılabilen alt haznesi yeni modelde yerini bütün bir tasarıma bırakıyor. Kulislerde konuşulanlara göre Güney Koreli şirketin arka yüzeyi cam yaparak böylelikle kablosuz şarj desteği sunmak istediği belirtiliyor.
Boyut olarak LG G5 ile aynı büyüklükteki akıllı telefonun kamera ve parmak izi sensörünün yerlerinde ise göze çarpan herhangi bir değişiklik yapılmamış. Henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmayan görsellerin daha önce sızdırılan teknik çizimlerle de uyuşması doğru olabileceğine işaret ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18575 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, akıllı telefon ve
3 etiket daha lg g6 g6 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim