Anlık Bildirim

LG G7 ThinQ modelinin yeni ikinci ekran menüsü sızdırıldı

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan LG G7 ThinQ ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Amiral gemisi çentik gizleme ve ekran köşelerini ayarlama gibi özellikler sunacak.
LG G7 ThinQ modeline ait son canlı görüntü, amiral gemisinin ekran menüsüyle ilgili her şeyi açığa çıkardı. Görünüşe bakılırsa şirket kullanıcılara sadece çentik gizleme seçeneği sunulmayacak aynı zamanda ekran köşelerinin görünümünü ayarlama imkanı da verecek.
LG G7 ThinQ sahipleri cihazlarının ekranını yuvarlak köşeli veya klasik 90 derece keskin hatlara sahip şekilde kullanabilecek gibi görünüyor. Bunun yanı sıra çentiğin sağını ve solunu dolduracak şeridin rengi de kullanıcı tarafından özelleştirilebilecek.
Bu bölümde, ana ekran ve varsayılan uygulamalar için geçerli olacak bazı renk seçeneklerinin olduğunu görüyoruz. Ancak siyah dışındaki renklerin iyi görüneceğine ikna olmak son derece zor.
Güney Koreli şirket LG G7 ThinQ amiral gemisini 2 Mayıs tarihinde, yani önümüzdeki hafta tanıtacak. Sonuç olarak cihazla ilgili merak edilen tüm detayları resmi ağızdan öğrenmemize çok uzun bir süre kalmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim