Anlık Bildirim

LG Q9 özellikleri detaylanıyor

LG’nin G serisi amiral gemilerinden izler taşıyan üst seviye Q serisi yeni üyesini bekliyor. CES 2019 fuarında tanıtılması beklenen LG Q9 özellikleri haberimizde.

Akıllı telefon pazarında bir türlü beklediği çıkışı yapamayan LG daha çok üst seviyeye odaklandığı serilerini genişletmeye devam ediyor. Yeni üye LG Q9 ile ilgili özellikler detaylanmaya başladı.

LG Q9 özellikleri

Bilindiği üzere firma G serisi amiral gemisinin alt versiyonu olarak görülebilecek Q serisini başlatmıştı. Bu yıl LG Q7 ve Q8 olarak iki model piyasaya çıkaran firma gelecek yıl başlarında da Q9 modelini piyasaya sürecek.

6.1 inçlik çentikli ekranı daha önce sızdırılan modelin bazı özellikleri daha ortaya çıktı. Buna göre 4GB RAM bellek barındıran telefonda 32GB veya 64GB depolama kapasitesi seçenekleri olacak. Kutudan Android 8.1 işletim sistemi ile çıkacak model NFC de destekliyor.

Yonga seti konusunda bilgi yok ancak Q8 modelinde Snapdragon 450 yer alıyordu. Bu bakımdan Snapdragon 632 gibi bir tık daha iyi bir yonga seti karşımıza çıkabilir. LG Q9 modelinin CES 2019 fuarında tanıtılması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim