Anlık Bildirim

LG V35 ThinQ ilk kez çalışırken görüntülendi

LG tarafından önümüzdeki ay resmen tanıtması beklenen amiral gemisi LG V35 ThinQ çalışırken görüntülendi. Snapdragon 845 ve 6 GB RAM ile geleceği iddia edilen telefonun görüntüsü haberimizde.
LG yeni amiral gemisi LG G7 ThinQ'in satışına başladı ve önümüzdeki ay bir başka premium akıllı telefon çıkaracağı söyleniyor. Şirketin Güney Kore'de bir dizi orta ve alt sınıf telefonla birlikte piyasaya süreceği cihazın LG V35 ThinQ olacağı ileri sürüldü. Yayınlanan yeni bir rapor akıllı telefonun görüntüsünü ortaya çıkarmış durumda.
Haberlere bakılırsa LG V35 ThinQ, geçtiğimiz haftalarda tanıtılan G7'ye benzer özelliklerle gelecek. Akıllı telefon 6 GB RAM ve 3.300 mAh pile sahip olabilir. Ayrıca 1440 × 2880 piksel çözünürlükte 6 inç çerçevesiz bir ekranla geleceği söylenen cihazın Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirileceği belirtiliyor. LG'nin mevcut amiral gemisi ile tanıttığı tüm yeni yapay zeka özelliklerinin de telefona dahil edilmesi söz konusu.

Güney Kore dışına çıkabilir

LG henüz V35 hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Cihazın önümüzdeki ay satışa sunulacağı Güney Kore dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği de bilinmiyor. Ancak akıllı telefonun diğer ülkelerde satışa sunulabileceğini gösteren bazı kanıtlar ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde LG V35 ile ilgili olarak daha fazla dedikodu duymaya başlayacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5753 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim