Anlık Bildirim

LG V40'ın kod adı ortaya çıktı

LG henüz amiral gemisi G7 ThinQ modelini tanıtmamış olsa bile V serisi için yeni bir telefon çıkarma hazırlığına girmiş durumda. Evan Blass, LG V40 olarak gelmesi beklenen cihazın kod adını açıkladı.
2018'in ilk çeyreğini geride bıraktık ve geçen yılki LG V30'un yükseltilmiş versiyonu olan LG V30S modelini saymazsak LG henüz bir amiral gemisi telefon çıkarmamış durumda. LG G7 ThinQ'in yakında piyasaya sürülebileceğine dair söylentiler duyduk, ancak henüz netleşen bir tarih yok.
Güney Koreli şirket LG G7 ThinQ'i resmi olarak duyurmasa bile LG V40 üzerinde çalışmalara başlamış gibi görünüyor. Ya da en azından sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blas'ın tweet'ine göre LG V40'ın “Storm” (Fırtına) kod adıyla geliştirileceğini söyleyebiliriz.

İkinci ekranın geri dönüşü zor

Şu an için LG V40'ın ne gibi teknik özellikler sunacağı bilinmiyor. En son Qualcomm Snapdragon yonga setiyle gelme ihtimali var. Ayrıca LG'nin telefondaki yapay zeka (AI) özelliklerini ön plana çıkarmak için yine ThinQ markasını kullanabileceği söyleniyor.
Bildiğiniz gibi şirket geçen yılki LG V30'da ikinci ekranı ortadan kaldırmıştı. Dolayısıyla 2018'de bunun geri dönmesi pek mümkün görünmüyor. Her halükarda şu an spekülasyonlar üzerine konuştuğumuzu unutmamak gerekir. Önümüzdeki aylarda şirketin yol haritasıyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim