Anlık Bildirim

LG X4 duyuruldu

Giriş seviyesine yakın bir donanım sunan LG X4, telefondan büyük bir beklentisi olmayan tüketicilere hitap ediyor. LG X4 özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Yılın başlarında askeri standartlarda dayanıklılık sunan X4 Plus modelini piyasaya süren LG şimdi standart versiyonu piyasaya sürüyor. LG X4 modeli donanımı biraz düşürmüş ancak hemen hemen aynı fiyattan satışa sunulacak.

LG X4 özellikleri ve fiyatı

5.3 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük sunan LG X4 modeli 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 425 yonga setinden gücünü alıyor. 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 8MP çözünürlüğünde arka, 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Plus modeline göre depolama kapasitesi ve arka kamera daha düşük.

Modelde 3000mAh kapasiteli batarya doygun bir kullanım süresi sunuyor. Arka taraftaki parmak izi okuyucu deklanşör tuşu olarak da kullanılabiliyor. Telefonda dikkat çeken HD DMB tuner özelliği. Kulaklık üzerinden yayınları alan tuner ile kaliteli televizyon izlenebiliyor. Android 7.1 işletim sistemi ile kutudan çıkan modelin fiyatı 270$ civarında belirlendi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4756 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg x4 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim