Anlık Bildirim

LG'nin yeni amiral gemisinin resmi görseli sızdırıldı: Karşınızda LG G7 ThinQ

Güney Koreli LG'nin büyük bir merakla beklenen akıllı telefonunun tüm renk seçeneklerini gösteren yeni bir render sızdırıldı. İşte önümüzdeki ay tanıtılacak LG G7 ThinQ'in en net görseli...
LG, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonun LG G7 ThinQ olacağını doğruladı. Ancak cihazın teknik özellikleri veya tasarımı hakkında çok fazla şey bilmiyoruz. Android Headlines isimli web sitesi yaklaşan akıllı telefonun render görsellerini ele geçirmeyi başardı.
Yeni amiral gemisinin çentikli bir ekranla gelebileceği söyleniyordu. Yayınlanan görsellere baktığımızda da bu spekülasyonların doğru olduğunu görüyoruz. Daha önce LG'nin de bu tartışmalı tasarım trendini benimseyebileceği ifade edilmişti ve render'lar da söylentilerle paralel görünüyor.

LG G7 ThinQ önümüzdeki ay tanıtılacak

Sızdırılan görseller, yaklaşan akıllı telefonun arka tarafında çift kamera yer aldığını ve hemen altında ise bir parmak izi sensörü bulunduğunu ortaya koymuş durumda. Ayrıca daha önceki raporlarda LG G7 ThinQ'te şirketin dijital asistanını tek bir dokunuşla başlatan Samsung Bixby tuşuna benzer bir fiziksel buton olacağı ileri sürülmüştü. Ancak bu görüntülere bakarak bunu doğrulamak zor.
Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi siyah, gri, mavi, mat mavi ve pembe renk seçenekleriyle gelecek. Bahsi geçen renk seçenekleri he zaman olduğu gibi bölgelere göre değişiklik gösterecek. LG'nin yeni amiral gemisini 2 Mayıs'ta New York ve 3 Mayıs'ta Seul'de düzenleyeceği etkinliklerle tanıtacak. Dolayısıyla LG G7 ThinQ'in tüm detaylarını öğrenebilmemiz için önümüzde sadece üç hafta var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5626 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim