Anlık Bildirim

LTE destekli ve 4.5-inç ekranlı Samsung Celox ile ilgili detaylar gelmeye başladı

2011 yılının ikinci çeyreği itibarıyla dünyanın en büyük ikinci akıllı üreticisi Samsung cephesinde oldukça hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir kaç hafta önce ilk kez MT tarafından gündeme getirilen Samsung'un Celox kod adlı ve Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemli akıllı telefonuyla ilgili görseller, teknik özellik listesi yayınlandı.
Yayınlanan son iddialara göre Samsung Celox, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm APQ8060 işlemciden güç alacak ve LTE (Long-Term Evolution) desteği sunacak. LTE alt yapısı sayesinde 100 Mb/sn'ye kadar download ve 50 Mb/sn'ye kadar upload hızlarına ulaşılabileceği belirtiliyor. Hatırlatmak gerekirse Qualcomm APQ8060, en son HP'nin tablet bilgisayarı TouchPad'de kullanılmıştı.
TouchWiz 4.0 arayüzüne ev sahipliği yapan  ve günümüzde standart haline gelen Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS üçlüsüyle donatılan Celox'da 4.5-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde Super AMOLED Plus dokunmatik ekrana yer verilmiş. 16 GB dahili flash bellek, ek kapasite için microSD kart girişi, anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 1750 mAh'lik batarya gibi teknik özellikler de iddialar arasında bulunuyor.
Bakalım, Samsung LTE destekli Celox modelini ne zaman resmi olarak tanıtacak? Bekleyelim ve görelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13360 kez okundu.
18 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim