Anlık Bildirim

Lansman öncesi Realme 2'nin tüm detayları ortaya çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun alt markası olan Realme, 28 Ağustos'ta yeni akllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Realme 2 olarak adlandırılan cihazın tüm detayları haberimizde.
Yakın bir zamana kadar Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun alt markası olan Realme, ilk akıllı cep telefonu olan Realme 1 ile sıçrama yapmıştı. Şirketin ikinci akıllı telefonu olan Realme 2 ise 28 Ağustos'ta görücüye çıkacak. İşte merakla beklenen cihazla ilgili tüm detaylar.

Sızıntılar tüm özellikleri açığa çıkardı

İnternete sızan görseller merakla beklenen Realme 2 ile ilgili neredeyse tüm detayları gözler önüne seriyor. Cihaz daha önce onaylandığı üzere %88.8'lik bir ekran kasa oranına sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 450 işlemci ile gelecek olan cihazın 4.230 mAh pil kapasitesi ve 6.2 inçlik büyük bir çentikli ekranı olacağını da belirtelim.
Realme 2'nin ekranının HD+ olacağı ve 720x1520 piksel çözünürlük sunacağı belirtiliyor. 3 GB RAM + 32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı şeklinde varyantları olacak akıllı telefonda parmak izi okuyucu ve yüz tanıma sisteminin olacağı da sızan bilgiler arasında. 13 MP + 2 MP arka, 8 MP ön kameranın yer alacağı cihazın fiyatının ne olacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi paylaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim