Anlık Bildirim

Lenovo Z5'in pili 45 gün bekleme süresi sunacak

Lenovo'nun merak uyandıran görsellerini paylaştığı çentiksiz akıllı telefonunun piliye ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Lenovo Z5 olarak piyasaya sürülecek telefon 45 gün bekleme süresi sunacak.
Lenovo bir süredir piyasadaki mevcut seçeneklerden oldukça farklı bir akıllı telefon çıkarabileceğine yönelik merak uyandıran görseller yayınlıyor. Şirket bahsi geçen telefonun yüzde 95'in üzerinde bir ekran-gövde oranına sahip olacağının sinyalini verdi. Yani ön yüzü tamamen ekranla kaplı "çentiksiz" bir akıllı telefon gelecek gibi görünüyor. Lenovo şimdi ise Lenovo Z5 olarak lanse edilmesi beklenen cihazın tek şarjla 45 gün bekleme süresi sunacağını söyledi.
Lenovo'nun son birkaç haftadır yayınladığı diğer teaser'lar cihazın 4 TB dahili depolama alanı ve çift arka kamera sistemine sahip olabileceğini ortaya çıkardı. Lenovo başkan yardımcısı Chang Cheng'in Weibo aracılığı ile paylaştığı en son görsel cep telefonunun güçlü bir pile sahip olacağına işaret ediyor. Cheng, Lenovo Z5'in pil kapasitesi hakkında bilgi vermeden, 45 günlük bir bekleme süresine sahip olacağını iddia etti.

Lenovo Z5 ne zaman tanıtılacak?

Cheng ayrıca son Weibo göndersinde, Lenovo'nun yakın zamanda Lenovo Z5 lansman etkinliği için davetiye gönderimine başlayacağını da belirtti. Yani bu da akıllı telefonun önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılabileceği anlamına geliyor. Bazı raporlara göre şirket cihazı 14 Haziran'da tanıtacak.
Ayrıca kısa bir süre önce Lenovo Z5'in kamera örnekleri de internete düştü. Bu sayede kamera uygulamasında bazı yapay zeka özelliklerinin olacağını da öğrendik.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8176 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim