Anlık Bildirim

Lenovo Z5'in yeni görselleri çentik gizemini ortadan kaldırıyor

Çentiksiz ekran ve çerçevesiz tasarımla geleceği söylenen Lenovo Z5'in yeni görselleri yayınladı. Görünüşe bakılırsa cihazın ön kamerası ve gerekli diğer sensörler Mi MIX gibi alt çerçevede yer alacak
Tanıtılmasına bir haftadan daha az bir süre kalan Lenovo Z5, son haftarda manşetlerden inmiyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de çentiksiz ekran ve çerçevesiz bir tasarımla geleceğine yönelik büyük beklentilerin olması.
Zira artık piyasadaki yeni telefonların hepsi birbirine benzemeye başladı. Bununla birlikte çentik kullanılmadan ön kamera ve diğer sensörlerin nereye yerleştirileceği merak ediliyordu. Bu soru Weibo kaynaklı yeni bir sızıntı ile cevaplandı.
Yayınlanan yeni Lenovo Z5 görseli, yok denecek kadar az çerçeveleri olan cihazın ön yüzünü gösteriyor. Ancak alt çerçeveye iyi baktığınızda, ön kamera ve diğer gerekli sensörleri barındırdığını fark edeceksiniz. Bu yerleşim hemen aklımıza Xiaomi'nin Mi MIX ve Mi MIX 2 akıllı telefonlarını getiriyor.

Lenovo Z5 için büyük gün 5 Haziran

Aynı yerleşimi, çerçevesiz tasarımın altını çizen ikinci Lenovo Z5 görselinde de görebilirsiniz. Buna ek olarak şirket, Lenovo Z5 lansmanının artık sadece dört gün uzağımızda olduğunu ortaya koyan yeni bir teaser paylaştı.
Yayınlanan poster yuvarlatılmış ve gerçekten ince çerçevelere sahip olduğunu gördüğümüz yan köşeler dışında hiçbir şey göstermiyor. Lenovo Z5, 5 Haziran tarihinde Çin'in Pekin şehrinde düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7851 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim