Anlık Bildirim

Lenovo'nun katlanabilir telefon prototipi videoda görüntülendi

Önümüzdeki yılın katlanabilir akıllı telefonların yılı olacağı gittikçe kesin bir hal almaya başladı. Samsung ve Huawei'den sonra Lenovo'nunda katlanabilir telefon geliştirdiği ortaya çıktı.
Oldukça uzun bir süredir konuşulan, ilk katlanabilir akıllı telefonu kim piyasaya sürecek yarışına yeni bir marka daha eklendi. Samsung veya Huawei'den beklenen bu ilk olma iddiasına artık Lenovo'nun da katıldığını söyleyebiliriz. Zira ortaya çıkan yeni bir video Lenovo'nun katlanabilir akıllı telefonunun nasıl olacağını ortaya koyuyor.

Lenovo'da katlanabilir telefon yarışına katıldı

Twitter'da yayınlanan 10 saniyelik video Lenovo'nun katlanabilir akıllı telefonunun prototipini gösteriyor. Görüntülerde telefonun oldukça uzun olduğu dikkat çekerken, Microsoft Surface Book 2'deki menteşeli tasarımın burada da tercih edildiği görülüyor. Bu da telefonun katlanır pozisyondayken tam sıfırlanmayacağını ve arada boşluk kalacağına işaret ediyor.
Cihazın sağ tarafındaki menteşeli kısımda içe doğru çentik benzeri siyah bir alan olması ise göze çarpan bir başka detay. Alt kısımda da ek bir parçanın yer aldığı cihazın teknik özellikleri ile ilgili ise henüz bir bilgi paylaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6787 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim