Anlık Bildirim

MWC 2018'i pas geçecek amiral gemisi sayısı artıyor: HTC U12 de yok!

Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılmayacak amiral gemisi akıllı telefon sayısı artıyor. Huawei P11 ve LG G7'nin ardından HTC U12'nin de en önemli mobil cihaz fuarında tanıtılmayacağı ortaya çıktı.
Yayınlanan yeni bir rapora göre HTC, yeni amiral gemisi telefonunu önümüzdeki ay düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtmayacak. Tayvanlı şirket son birkaç yıldır amiral gemisi modellerini mobil cihazlarla ilgili en önemli fuarlardan biri olan MWC kapsamında tanıtmayı seçmediği için bu bir anlamda beklenen bir gelişmeydi. Şirket üst sınıf akıllı telefonlarını duyurmak için özel etkinlikler yapmayı tercih ediyor ve görünüşe bakılırsa bu geleneğini 2018 yılında da sürdürecek.
HTC, U12 modelini çıkarmak için 2018'in en önemli etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi'ni pas geçme kararı alan tek marka değil. Daha önce de fuarda Huawei P11'in yanı sıra LG G7 modellerinin de tanıtılmayacağını öğrenmiştik. Bunun yerine LG V30'un yapay zeka (AI) merkezli özelliklerle geliştirilmiş bir versiyonuyla tanışacağız.

Nokia 9 ve Sony Xperia XZ Pro da geliyor

Bu durum 25 Şubat'ta Galaxy S9 serisini tanıtacağını açıklayan Samsung'un etrafında pek fazla rakip olmayacağı anlamına geliyor. Fuar kapsamında Güney Koreli şirketle birlikte HMD Global ve Sony'nin de amiral gemisi telefonlarını tanıtması bekleniyor. HMD'nin Nokia 9'u duyuracağı söylenirken Sony'nin 4K ekran ve sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirilmiş Xperia XZ Pro'yu sahneye çıkaracağı gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim