Anlık Bildirim

Matrix'teki telefon geri döndü: İşte karşınızda Nokia 8110 4G

Geçtiğimiz yılki Mobil Dünya Kongresi'nde ikonik Nokia 3310'u hayata döndüren HMD Global, bu kez de The Matrix filmiyle efsaneleşmiş bir model olan Nokia 8110'u diriltti...
HMD Global efsanevi Nokia telefonları hayata döndürme girişimine geçen yılki Mobil Dünya Kongresi'nde ikonik Nokia 3310'u duyurarak başlamıştı. Şirket bu kez de MWC 2018 kapsamında Nokia 8110 4G modelini geri getirdi.
The Matrix filmiyle unutulmazlar arasındaki yerini alan telefon kızaklı yapısını korurken eski kavisli tasarımından da bir şey kaybetmemiş görünüyor. Gelen çağrıları cevaplamak için eskiden olduğu gibi telefonun ön kısmını aşağı doğru kaydırmak yetiyor. Tam tersini yaparak da çağrıyı sonlandırmak mümkün.

Neo'nun telefonu 4G ile geri döndü

4G LTE özellikli akıllı telefon, HMD Global'in Google ile yaptığı işbirliği sayesinde Google Assistant, Google Arama ve Google Haritalar gibi uygulamalara erişebilen ‘Smart Feature OS’ işletim sistemiyle çalışıyor. Bahsi geçen uygulamalar, Facebook ve Twitter ile birlikte yaklaşmakta olan bir güncellemeden sonra akıllı telefona entegre edilecek. Ayrıca telefonda yenilenmiş Snake (Yılan) oyunu da bulunuyor.
Giriş seviyesindeki telefonlara 4G desteği sunmak için tasarlanmış Qualcomm 205 yonga setinin güç verdiği telefonda 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı var. Bununla birlikte 2.4 inç QVGA ekrana sahip olduğunu belirtelim. Diğer özellikleri arasında, 2 megapiksel arka kamera (ön kamera yok), 1.500 mAh pil, FM radyo, mikro SIM yuvası, çift SIM, 4G LTE, Wi-Fi, micro USB ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor.
Mobil erişim noktası (Wi-Fi hotspot) özelliği de sunan Nokia 8110 4G önümüzdeki Mayıs ayında muz sarısı ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı telefonun fiyat etiketi ise 79 euro olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18512 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim