Anlık Bildirim

McDonald's'ın tanıtım mailinde iPhone 8 görseli

Ünlü fast food zinciri McDonald's, mobil uygulamasını tanıtmak için müşterilerine gönderdiği e-postada iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen bir görsele yer verdi...
McDonald's müşterilerine gönderilen bir e-postada henüz resmi olarak tanıtılmamış iPhone 8 görseline yer verilmiş gibi görünüyor. 18 Ağustos'ta Avustralya'daki müşterilere gönderilen e-postada, fast food zinciri uygulaması aracılığıyla yapılan ilk siparişlerde %25 indirim sunulacağı belirtilirken aynı zamanda Apple'ın yeni nesil iPhone'una ait olduğu iddia edilen bir görsele de yer verilmiş durumda.
Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı yeni amiral gemisi, çerçevesiz ekran trendini sürdüren akıllı telefonlardan biri olacak. Cihazdaki ekranın üst kısmında ise yüz tanıma kamerası, sensörler ve ahizeye ev sahipliği yapacak bir bölüm olması bekleniyor. iPhone 8 veya iPhone Pro olarak adlandırılacak telefonun henüz resmi bir görüntüsü yayınlanmış değil.
Ünlü sızıntı kaynağı Benjamin Geskin, McDonald's'ın görselde kendisine ait bir render çalışmasına yer verdiğini öne sürdü. Bu noktada McDonald's pazarlama ekibinin dikkat çekmek için kasıtlı olarak iPhone 8'e ait bir konsept tasarım kullanmış olabileceği konuşuluyor. Ancak şirketin iOS ve Android uygulamalarını tanıtacak modern bir akıllı telefonu tasvir etmek adına tanıtım mailine bu şekilde bir görsel eklemiş olma ihtimali de var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim