Anlık Bildirim

Meizu 16 lansmanı için basına "şampuanlı davetiye" gönderildi

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, 30 Temmuz'da tanıtacağı Meizu 16 ve 16 Plus modelleri için şampuanlı basın davetiyeleri gönderdi. İlginç gelişmenin detayları haberimizde.
Akıllı telefon üreticisi Meizu'nun yeni akıllı telefonları Meizu 16 ve 16 Plus modellerini 8 Ağustos tarihinde tanıtması bekleniyordu. Fakat şirket bu tarihleri öne çekti ve cihazları 30 Temmuz tarihinde tanıtacağını duyurdu. Şirketin basına gönderdiği davetiyeler ise oldukça enteresan.

Şampuan esprisi çentiğe gönderme olabilir

Meizu'nun basın davetiyeleri her zaman ilginç olmuştur. Şirket bu kez basın davetiyesine bir şişe şampuan ekleyerek enteresanlık konusunda çığır atlamış görünüyor. Gönderilen Heads and Shoulders marka şampuanın tam olarak hangi düşünceyle gönderildiği belli olmasa da, bunun rakip şirketlerin çentikli telefonlarına bir gönderme olabileceği konuşuluyor. Zira Meizu 16 ve 16 Plus modelleri çentiksiz ve ince çerçeveli ekranlara sahip.
Meizu 16 ve Meizu 16 Plus akıllı telefonların ikisi de Snapdragon 845 işlemci ile gelecek. Meizu 16, 6 inç ekrana sahipken, Meizu 16 Plus'ın ekranının ise 6.5 inç olacağını belirtelim. 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, ekrana gömülü parmak izi okuyucu ve Android 8.1 Oreo ile gelecek olan cihazların kamera özelliklerinin de aynı olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Çentiği kafa/head ve çentiğin sağında ve solundaki ekranları da omuzlar/shoulders olarak kabul edersek basın kahkahayı
Yorumu gör »
Abdülhak Hamit Tarhan
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5696 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim