Anlık Bildirim

Meizu 16X geliyor

Meizu’nun ses getiren amiral gemileri 16 ve 16 Plus’ın ardından bu kez orta seviyede ses getirecek bir model daha geliyor. Meizu 16X özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Ekrana entegre parmak izi okuyucu ve uygun fiyatıyla amiral gemi sınıfında dikkat çeken Meizu 16 bir alt versiyonunu da hazırlamaya başladı. Meizu 16X daha düşük donanımlı bir versiyon olarak dikkat çekiyor.

Meizu 16X özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 8 SE modelinin karşısına konumlanacağı anlaşılan Meizu 16X benchmark testlerine göre 6GB RAM ve Android 8.1 işletim sistemi barındırıyor. Kaynaklar modelin Snapdragon 710 yonga seti ile geleceğini ifade ediyor.

Firmanın patronu Jack Wong daha önce yaptığı bir açıklamada Meizu 16X ekranının Xiaomi Mi 8 SE ekranından daha büyük olacağını ifade etmişti. Bu bakımdan Meizu 16 gibi 6 inçlik bir ekran muhtemel.

Henüz diğer detaylar net değil ancak ekrana entegre parmak izi okuyucu, Super AMOLED ekran, sıvı soğutma sistemi gibi maliyetli özellikler muhtemelen kırpılacaktır. Eylül ayında tanıtılacak olan Meizu 16X için bellek seçeneğine göre 220$-290$ şeklinde bir fiyatlandırma yapılacak. Bu anlamda da Mi 8 SE karşısında önemli bir avantaj elde edeceği tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim