Anlık Bildirim

Meizu 16X tanıtıldı: Snapdragon 710 işlemci, ekrana gömülü parmak izi okuyucu

Çinli teknoloji üreticisi Meizu'nun yeni akıllı telefon modeli olan Meizu 16X, çentiksiz ekran, Snapdragon 710 işlemci ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile tanıtıldı.
Meizu 16 serisinin çentiksiz ekrana sahip bir diğer üyesi olan Meizu 16X resmi olarak tanıtıldu. Uygun fiyatı ve tatmin edici donanım özellikleri ile genç kitleye yönelik olarak üretilen Meizu 16X'in orta segment bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. İsterseniz lafı çok da fazla uzatmadan cihazın teknik detaylarına geçelim.

Meizu 16X iki varyantla satışa sunuldu

Meizu 16X çentikten hoşlanmayan ve tam ekran deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için son derece cazip bir akıllı telefon. Zira simetrik tasarım ve metal gövdenin son derece şık göründüğünü de söylemek mümkün. Gücünü Qualcomm Snapdragon 710 işlemci ve Adreno 616 grafik biriminden alan akıllı telefon 6 GB RAM'e sahip.
Resmi sitede özellikleri henüz listelenmeyen cihaz %90.62'lik ekran gövde oranına sahip 6 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Bu da orta segmentteki bir cihaz için oldukça tatmin edici diyebiliriz. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu teknolojisini de barındıran Meizu 16X'in 12 MP + 20 MP çözünürlükte arka, 20 MP çözünürlükte de ön kamerası mevcut. 3.100 mAh pil kapasitesi sunan cihaz Siyah, Beyaz ve Altın renk seçenekleri sunuyor.
Cihazın fiyatlandırması ise 6GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunan varyantı için 306 dolar, 6GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan varyantı içinse 350 dolar olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8308 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, lansman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim