Anlık Bildirim

Meizu E3 geliyor: Meizu E3 özellikleri ve fiyatı

Meizu’nun orta seviyede iddialı özelliklerle donattığı yeni E3 akıllı telefonu kamera tarafında ses getirmeyi amaçlıyor. Firma amiral gemisi seviyesinde sensör kullanmış.

Amiral gemisini yılın sonlarına saklayan Çinli Meizu, aradaki dönemi boş geçirmemekte kararlı. Önümüzdeki hafta bir etkinlik yapacak olan firma E3 adındaki iddialı akıllı telefonunu tanıtacak.

Meizu E3 özellikleri ve fiyatı

Meizu E3 daha çok Xiaomi Redmi Note 5 Pro rakibi olarak gösteriliyor. 6 inçlik IPS ekranda 2160x1080 piksel çözünürlük sunan telefon rakibi gibi Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alıyor. Bu sayede sınıfında performansıyla öne çıkmaya çalışacak.

4GB RAM ve 6GB RAM seçeneği sunan modelin 32GB/64GB/128GB depolama kapasitelerine sahip olacağı ifade ediliyor. Arka kısımda ZenFone 5 serisinde hatırlayacağımız güçlü 12MP çözünürlüğünde Sony IMX363 ana sensör ve 20MP çözünürlüğünde yardımcı sensör yer alırken ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir sensör mevcut.

3300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan akıllı telefonun kenar kısmında parmak izi okuyucusu yer alıyor. Meizu patronu telefonun özellikle kamera tarafında çok iyi işler yapacağını ifade ediyor. Modelin tanıtımdan sonra en üst seviyede 360$ civarında bir fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim