Anlık Bildirim

Meizu M8 TENAA web sitesinde yayınlandı

Meizu'nun yeni akıllı telefonu M8 TENAA resmi web sitesinde yayınlandı. Cihaz M8 Lite ile benzer tasarıma sahip olsa da daha güçlü işlemci ve arka tarafında çift kameraya sahip.
Geçtiğimiz günlerde Meizu M8 modelinin TENAA raporları yayınlanmıştı. Bugün ise M8'in TENAA web sitesinde yayınlanmasıyla birlikte cihazın özellikleri ortaya çıktı. 

Meizu M8 özellikleri

M8 5.7 inç büyüklüğünde HD+ çentiksiz ekrana sahip. Cihaz gücünü 2.0 GHz saat frekansında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor ve bu işlemcinin Helio P60 olduğu düşünülüyor. Depolama tarafında ise cihaz 4 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip. M8'in ayrıca 128 GB MicroSD kart desteği ile depolama kapasitesi arttırılabilecek.
Meizu M8 modelinde arka tarafta parmak izi okuyucusuna ve 12 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift kameraya yer vermiş. Cihaz ön tarafında ise 5 MP selfie kamerasına sahip. Cihaz ayrıca Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çalışacak. M8, 3000 mAh bataryaya sahip olacak. 
Meizu M8 147.58 × 72.76 × 8.1 (mm) boyutlarında ve 159 gram ağırlığa sahip. Cihaz siyah, altın ve gümüş renk seçeneklerine sahip. Meizu'nun hem M8 hem de M8 Lite modeli TENAA sertifikasını almış durumda. Cihazların çıkış tarihi hakkında ise henüz firma tarafından açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim