Anlık Bildirim

Meizu Pro 7 çift kenarı kavisli ekranla ortaya çıktı

Aralık ayında gelmesi beklenen ancak hala ortalarda görünmeyen Çinli amiral gemisi Meizu Pro 7'nin görüntüsü sızdırıdı. Cihaz çift kenarı kavisli ekran ve Home butonu ile ortaya çıkmış durumda.
Çift kenarı kavisli ekrana sahip telefonları beğenenler listelerine Meizu Pro 7'yi de ekleyebilirler. Başlangıçta cihazın Aralık ayında çıkacağı söyleniyordu ancak telefon hala ortalarda yok ve yeni Snapdragon 835 ticari olarak yaygınlaşana kadar muhtemelen öyle kalacak.
Çoğunuzun bildiği gibi Samsung, Nisan ayında Galaxy S8 satışa sunulana kadar yonga setine ambargo koymuş durumda. Şirket, Snapdragon 835 yonga setinin geliştirilmesine destek vermesinin karşılığında yeni yonga setini ilk kullanan firma olmak istiyor. Bu nedenle Nisan ayındaki lansmana kadar piyasaya sürülecek tüm amiral gemileri, diğer yonga seti üreticileri tarafından üretilen farklı işlemcilerle gelecek.
Meizu Pro 7 modelinin Huawei'in Kirin 960 yonga seti veya Qualcomm'un Snapdragon 821 CPU'suna sahip olacağı söyleniyor. Aslında, amiral gemisinin farklı işlemcilerle donatılmış iki versiyonu da olabilir. Söylentiler doğruysa, Meizu Pro 7'nin Samsung Galaxy S8'den çok daha erken piyasada olduğunu görebiliriz. Bununla birlikte bugünkü haberlere göre cihaz çift kenarı kavisli ekranla gelecek.
Önceki raporlarda Meizu Pro 7'de çerçevesiz bir tasarım ve Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü 5.62 inç düz ekran olacağı iddia edilmişti. Çin'den sızdırılmış yeni görüntü ise tamamen farklı bir gerçeği gösteriyor. Her şeyden önce, akıllı telefon çerçevesiz bir tasarıma sahip değil. İkincisi ise tüm saygın akıllı telefon üreticilerinin kullandığı çift kenarı kavisli ekrana sahip durumda.
Meizu Pro 7, muhtemelen parmak izi sensörünün gömülü olduğu fiziksel bir Home butonu ile gelecek. Fotoğrafla birlikte gelen başka hiçbir ayrıntı yok. Dolayısıyla, Meizu'nun tüketicilere sürpriz yapmak için cihaza hangi özellikleri dahil etmeyi planladığı bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7622 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sızıntı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim