Anlık Bildirim

Mi MIX 2'den esintiler taşıyan Xiaomi Mi 7'nin görseli sızdırıldı

Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 7'ye ait olduğu iddia edilen bir görsel sızdırıldı. Akıllı telefonun Mi MIX 2'ye benzer bir ön tasarıma sahip olması dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz hafta, 2018 Mobil Dünya Kongresi'nin resmi web sitesinde yer alan bir liste, Xiaomi'nin fuarda boy gösterecek katılımcılardan biri olacağını doğrulamıştı. Çinli şirketin MWC 2018'de bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunu sergilemesi bekleniyor. Kısa süre önce ortaya çıkan bir render, Xiaomi Mi 7'nin nasıl görünebileceğini ortaya koydu.
Akıllı telefonun basın görseli olduğu iddia edilen fotoğrafa baktığımızda tasarımın genel olarak Xiaomi Mi MIX 2'yi andırdığını görüyoruz. Çinli şirketin çerçevesiz tasarım dilinde ısrarcı olması ortaya son derece şık bir cihaz çıkarmış. Bununla birlikte görsel henüz doğrulanmadığı için cihazın farklı bir tasarımla gelme ihtimali de var. Yani şu an için kesinleşmiş birşey yok.

Snapdragon 845 ve 6 GB RAM'le güçlendirilecek

Cihazın arka kısmına baktığımızda çift kamera, LED flaş, parmak izi tarayıcısı ve Mi logosunu görüyoruz. Daha önceki bir sızıntı arka panelin camla kaplı olacağını ortaya koyarken akıllı telefonun kablosuz şarj özelliğiyle gelebileceğinin sinyallerini vermişti.
Mi 7'nin ön tarafına ise kenardan kenara uzanan ekran hakim. Akıllı telefonun Samsung tarafından üretilen 6 inç AMOLED ekranla geleceği söyleniyor. Üst çerçevede ahize, sensörler ve selfie kamerası bulunduğu için diğerinden biraz daha kalın olması dikkat çekiyor. Xiaomi Mi 7, tıpkı Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ Pro ve LG G7 gibi Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirilecek.
Akıllı telefonun hızlı şarj desteği ile birlikte 3.000 mAh pil ve 6 GB RAM'e sahip olacağı söyleniyor. Bununla birlikte Mi 7'de parmak izi sensörünün yanı sıra Apple iPhone X benzeri yüz tanımayla kilit açma teknolojisi de görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13503 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim