Anlık Bildirim

Mi Mix 2'nin beyaz seramik varyantı büyüledi

Xiaomi Mi Mix 2 lansmanında cihazın tamamen seramik gövdeli özel bir versiyonunun olacağını söylenmişti. Şirket yöneticisi Cui Baoqiu, Mi Mix 2'nin beyaz seramik varyantının fotoğraflarını paylaştı.
Xiaomi, 11 Eylül'deki Mi Mix 2 lansmanında cihazın beyaz ve siyah renklerde tamamen seramik gövdeye sahip özel bir versiyonunun olacağını duyurmuştu. Tamamiyle seramik gövdeli varyant standart model gibi metal çerçeveye sahip olmamasının yanında 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesiyle gelecek.
Bir Xiaomi yetkilisi sayesinde "Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition" isimli bu özel versiyonun birkaç fotoğrafına göz atma fırsatı yakaladık. Xiaomi Cloud platformunun başındaki isim Cui Baoqiu, fotoğrafların hepsinin beyaz renkli seramik versiyona ait olduğunu ve cihazı kullandığını belirtti.
Akıllı telefon bu varyantıyla gerçekten de etkileyici bir görünüme sahip olmuş. Ancak beyaz rengin her iki kenardaki çerçeveleri daha da belirginleştirdiğini söylemeliyiz. Yani bu anlamda telefon tamamen çerçevesiz bir görünüm sunmuyor. Telefonun siyah varyantında ise ince çerçevelerin bu denli göze batmadığını söyleyebiliriz.
Özel versiyonun 8GB RAM + 128GB depolama alanının yanı sıra 2160 x 1080 çözünürlüğe sahip 5.99 inç FHD+ ekran ve Adreno 540 GPU'lu bir Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirilmesi bekleniyor. Mi MIX 2'nin arka kısmında 12MP tek bir Sony IM386 sensör ve 5MP selfie kamerası var. Quick Charge 3.0 destekli telefon 4.400mAH kapasiteli bir pilden güç alıyor ve arka panele yerleştirilmiş bir parmak izi sensörüne sahip. Ayrıca Android Nougat tabanlı MIUI 9'la çalıştığını belirtelim.
Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition modelinin 721$ gibi bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tamamen seramik yekpare bir gövdeye sahip cihazın üretim süreci daha yavaş olduğu için piyasada sınırlı sayıda bulunacak ve bu yüzden satın almak son derece zor olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8886 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim