Anlık Bildirim

MIUI 9 arayüzünün yeni görüntüleri sızdı

Android 7.0 Nougat tabanlı MIUI 9'un 16 Ağustos'tan önce desteklenen Xiaomi telefonlara gönderileceği açıklanmıştı. Arayüzle beraber gelmesi beklenen bir temanın görselleri sızdırıldı.
Xiaomi'nin bugün yayınladığı poster, Xiaomi Mi 5X'in 26 Temmuz'da tanıtılacağını resmen doğruladı. Şirketin geliştirdiği özel ROM'un yeni sürümü MIUI 9 da ilk kez bu akıllı telefon üzerinde sahneye çıkacak. Resmi sürüm yayınlanmadan önce MIUI 9 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçen hafta yeni bölünmüş ekran özelliğinin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise yeni bir temanın görselleri yayınlanmış durumda.
 
Paylaşılan resimler, materyal tasarımlı duvar kağıdına sahip kilit ekranını ve ayrıca ana ekranı gösteriyor. Ana ekrandaki en büyük değişikliğin "dock bar" olduğunu söyleyebiliriz. Düz bir tasarıma sahip olan ikonların alt kısmında yazı olmaması bu bölüme daha temiz bir görünüm kazandırmış. Xiaomi, MIUI 9'un güncellemeden sonra telefonunuzu ayarlarken seçebileceğiniz üç yeni temayla geleceğini söylüyor.
 
Bunun dışında Mi Max 2'nin de bölünmüş ekran özelliğini aldığı ortaya çıktı. Ancak bu özelliği, hala geliştirici ROM'unu çalıştıran cihazlar alabiliyor. Bölünmüş ekran fonksiyonu MIUI Global Developer 7.7.1.3 güncelleştirmesinde var. Mi Max 2 sahibiyseniz ve cihazınızın üzerinde geliştirici ROM'u varsa güncellemeyi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6546 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim