Anlık Bildirim

Microsoft, Windows Phone satışlarına son verdi

Beklenen oldu ve Microsoft, çevrimiçi mağazasındaki Windows Phone stoklarını bitirerek Windows telefon satışına son verdi. Bu önemli gelişmenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Microsoft'un büyük umutlar bağladığı Windows Phone işletim sistemli telefonlar tam anlamıyla hayal kırıklığına neden olmuştu. Android ve iOS'un yanında esamesi okunmayan Windows Phone modelleri, şirketin çevrimiçi mağazası Microsoft Store'da tükendi. Stokları eriten Microsoft'un artık Windows Phone işletim sistemli modelleri satışa sunmaması bekleniyor.

Windows Phone hayal kırıklığı yaratmıştı

Şirketin ciddi indirimler yapmasına karşın, Windows Phone stoklarını oldukça zorlanarak erittiği ortada. Çünkü birçok insan bu indirimlere rağmen Windows telefonlara yanaşmıyordu. Microsoft'un fiziksel mağazalarında ise az miktarda Windows Phone kaldığı belirtiliyor.
Microsoft'un çevrimiçi ve diğer mağazalarında hala farklı modellerde akıllı telefon satın alabilirsiniz fakat bu cihazların Android işletim sistemine sahip olacağını belirtelim. Eğer hala Windows Phone almaya kararlı iseniz teknoloji mağazalarını turlamanız gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4732 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim